Etusivu / Provet Net

Provet Net

Verkkopalvelu

Provet Net on selainkäyttöinen järjestelmä, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Järjestelmään pääsee siis käsiksi tarvittaessa myös työpaikan ulkopuolella. Käyttäjä tarvitsee vain internet-yhteyden ja nettiselaimen. Järjestelmän päivitys ja tietojen varmuuskopiointi tapahtuvat automaattisesti.

Monipuoliset ominaisuudet

Järjestelmä on hyvin laaja. Monipuolisista raporteista saa paljon arvokasta tietoa klinikan toiminnasta. Liitännät omiin röntgen- ja laboratoriolaitteisiin sekä ulkoisiin laboratorioihin nopeuttavat tutkimusten tekoa ja lähetteiden käsittelyä. Laskutuksessa apuna ovat liitännät Lindorffin laskutuspalveluun ja LähiTapiolan suorakorvausjärjestelmään.

Laajennettavuus

Järjestelmä on muokattavissa käyttäjän mieltymysten mukaan. Tarjolla on monia lisämoduuleita niin isompien kuin pienempienkin toimijoiden tarpeisiin. Suosituin lisämoduulimme on julkinen nettiajanvaraus.

Hyvä asiakastuki

Käyttäjät voivat ottaa tukeen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Ongelmat pyritään ratkaisemaan mahdollisimman nopeasti. Tuesta vastaavat samat henkilöt, jotka myös kehittävät järjestelmää. Tämä mahdollistaa ongelmien nopean ratkaisemisen.